Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Θετικότατος ο απολογισμός της τριήμερης της Γ' Γυμνασίου

Η τριήμερη εκδρομή του σχολείου μας κρίνεται πολύ πετυχημένη. Οι περισσότεροι μαθητές/τριες είδαν μέρη για πρώτη φορά, όπως τη λίμνη του Πλαστήρα με το εντυπωσιακό τεχνητό φράγμα, τα πανέμορφα Μετέωρα και τα γραφικά τουριστικά θέρετρα Περτούλι και Ελάτη.

Οι εκδρομείς επισκέφτηκαν το Νεοχώρι με το φημισμένο βοτανικό κήπο του, το περίφημο Βυζαντινό ναό Πόρτα - Παναγιάς, την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, τα όμορφα Τρίκαλα και την τουριστικά ανεπτυγμένη Καλαμπάκα. Πέρασαν από τις Θερμοπύλες, επισκέφτηκαν χιονοδρομικά κέντρα, ιππικούς ομίλους, ψώνισαν από υπαίθρια τοπικά μαγαζάκια με χειροποίητα παραδοσιακά προιόντα, ήπιαν καφεδάκι με θέα τα χιονισμένα βουνά, έπαιξαν τάβλι με την παρέα τους, ξαγρύπνησαν για να μη χάσουν έστω και μια ώρα από την εκδρομή, διαχειρίστηκαν το χαρτζηλίκι τους, χόρεψαν και τραγούδησαν, απόλαυσαν την ποικιλία του μπουφέ, τη ζεστή φιλοξενία και την άνεση του ξενοδοχείου, χόρτασαν ήλιο, πράσινη θέα έως εκεί που έφτανε το μάτι τους, είδαν ομάδα ορειβατών να κρέμονται σε μια απόκρυμνη πλαγιά, κρεμαστές γέφυρες πάνω από ορμητικούς χειμάρρους ... ανεκτίμητα βιώματα που θα μείνουν στη μνήμη τους για μια ζωή.

Ευχαριστούμε τους συνοδούς καθηγητές με τον εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, που μαζί με τον εξυπηρετικό και οργανωμένο ξεναγό και τους φιλικότατους οδηγούς συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδρομή. 3η Γυμνασίου Καλλίπολης ΜΠΡΑΒΟ για την άριστη συμπεριφορά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου