Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014



Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Καλλίπολης

Πειραιάς 1/7/2014

Την Πέμπτη 26/6/2014 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η θεατρική παράσταση «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ». Η παράσταση αποτελούσε μέρος του προγράμματος «Μαθηματικά – Λογοτεχνία – Τέχνες: Γέφυρες επικοινωνίας» με υπεύθυνη του την κα Μιχαηλίδου Αναστασία. Η παράσταση ήταν μια προσπάθεια παρουσίασης κάποιων κεφαλαίων από το Βιβλίο «Καταραμένα Μαθηματικά – Η Αλίκη στη χώρα των αριθμών» του Κάρλο Φραμπέτι. Η διασκευή έγινε από την κα Μιχαηλίδου Αναστασία και τον κ. Γιάννη Παπαμιχαήλ με τη συνεργασία όλων των μαθητών που συμμετείχαν  στο πρόγραμμα.  
Οι διάλογοι αρχής και τέλους της παράστασης ήταν έμπνευσης και δημιουργία των μαθητριών της Β’ τάξης: Γεωργίου Φωτεινής, Κασιμάτη Κατερίνα, Δημητρακοπούλου Εβελίνας, Κονταράκη Ουρανίας και Ζούπα Καίτης
Αφηγήτριες : Ευαγγέλου Μαίρη και Γκιόξη Εύα.
Τεχνική υποστήριξη (ήχος – φωτισμός): Ευαγγέλου Θανάσης
Σκηνογραφία και κατασκευή σκηνικών: Γιάννης Παπαμιχαήλ με βοηθό την Αναστασία Μιχαηλίδου
Θεατρική διδασκαλία: Γιάννης Παπαμιχαήλ
Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση είναι (με τυχαία σειρά): Χούσι Νταβίντ, Καραμολέγκος Αντώνης, Γιάννης Νεραντζούλης, Κλήμης Αντώνης, Ρενιέρης Μάριος, Καραμολέγκου Αργυρώ, Σιγάλα Πίτσα, Τζώρτζη Μυρσίνη, Ζούπα Καίτη, Καπογιάννης Κωνσταντίνος, Θεοφανόπουλος Αλέξης, Βαλσάμη Μαριάννα, Αρβανιτάκη Ιωάννα, Κονταράκη Ουρανία, Κασιμάτη Κατερίνα, Γεωργίου Φωτεινή, Δημητρακοπούλου Εβελίνα.
Η παράσταση ήταν εξαιρετική και  θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά για την προσπάθειά τους αλλά και να ευχαριστήσουμε τόσο την κα Μιχαηλίδου όσο και τον κ. Παπαμιχαήλ για την πραγματοποίησή της και το όμορφο ταξίδι που μας χάρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου